![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- daca veti tine cont (in sensul de a va aminti...) cele ce vi le-am recomandat cred ca este un lucru potrivit de bun dar daca veti mai citi abia...,,cind voi putea" , ei, sa stiti ca abia atunci veti intelege cu adevarat ... cind veti putea ! - este inca timp ca sa va schimbati parererea despre cauzele marii schisme deoarece adevarul adevarat deja de multa vreme se stie ! Mai ramine sa va schimbati dvs. parerea ! Ca un amanunt , desi marea schisma s-a produs oficial la 1054 , inca din 808 apusenii marturiseau in Crez adausul filioqve. Dar istoria este lunga intre 808 si 1054 ca sa o discutam aici . Ramine tot cum am propus : cind veti putea sa mai cititi, ca va va prinde bine ca nivel cultural . - nu despre fractiunile desprinse din BO am intrebat eu ci despre religii. Va informez ca Oastea Domnului , Visarionistii, Fratii Ortodocsi sunt grupari zelotiste din BOR dar care de multe ori s-au contituit ca grupari de deflectare catre erezii . Adica atit de mult se zelesc incit cad in inselarea de dreapta ! si ingroasa cultele (si nu fractiunile) neoprotestante . Celelalte grupari nici macar fractiuni nu pot fi numite (cele pe care le-ati enumerat) deoarece numara citeva sute de oameni aiuriti de zapaciti posedati de aratari dracesti ! NB : sper sa nu cadeti si dvs. in plasa tonului cu care vorbesc si sa apreciati (in sensul de a lua in seama ) substanta pusa in discutie . Tonul este o incercare voita a mea pt. separarea interlocutorilor .
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 22.01.2012 at 23:54:26. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni de care avem mare nevoie in timpurile de acum | Danette | Rugaciuni | 56 | 15.05.2013 02:17:23 |
avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 17:13:18 |
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Pocainta | 2 | 24.11.2010 21:24:37 |
De ce avem nevoie grabnică acum? | venypad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 04.03.2009 00:10:11 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|