![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Frate draga , sa-mi ierti graba cu care am scris mesajul de mai sus , dar l-am scris in metrou venind de la munca ! Iertare , dar sunt sculat de la 4 , si acum am venit de la munca ! Pierd mult timp in discutile astea sterile , am timpul liber limitat , cateva ore pe seara , si oricum cu tine nu o scot la capat , caci am vazut ca esti capos ! Prefer sa scriu mai scurt , dar sa le fac pe cele de folos !
Uite un exemplu de asprime binevenita mie , de la Parintele Duhovnic Paul Lepadatu , cand i-am spus ca am cazut ( in urma cu ceva timp ) si am pus tigara in gura ! Sti ce mi-a spus ? De ce nu m-am dat cu capul de pereti ! Ei , uite ca nu m-am suparat , m-am indreptat Ioane , si-i multumesc pentru asprimea lui , si dau Slava lui Dumnezeu ca am un Duhovnic sever ! Ioane , imi rapesti mult timp tu mie prin discutii de dragul discutiilor , asa ca te las in a filozofa cat vrei pe tema asta , dar NU AI DREPTATE . PUNCT !
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre avorturi - Parintele Cleopa | pacatoasa | Nunta | 43 | 10.06.2025 01:44:17 |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Parintele Cleopa - despre sarbatoarea Nasterea Domnului(I) | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 0 | 10.01.2011 14:01:32 |
Despre Iad - Parintele Cleopa | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 02.01.2009 20:40:32 |
|