Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2012, 17:13:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Pana si Zaharia care ii despic pe toti in 16, de data asta mi-a dat un sfat uimitor de drept si intelept: sa gasesc oameni potriviti mie cu care sa pot discuta (si) privat, sa ma sfatuiasca.
Imi este clar...eu vorbesc ceva si tu raspunzi altceva...ba ca e gri - ca nu este alb si negru, ba cu alimentatia, acum imi spui de zaharia - ce legatura au toate acestea - incearca sa porti o discutie la subiect. Eu am pus niste probleme clare si vad ca te eschivezi de a le discuta, desi ele in prima faza te-au socat.

Dumnezeu sa-ti ajute sa faci bine in Biserica si peste tot pe unde vei merge. Dar retine: rugacinea, post, spovedanie - iubire fata de Dumnezeu si aproapele - toate facute cu smerenie.

Si apropo sfatuieste-te cu Dumnezeu si Sfintii - de la oameni s-ar putea sa nu primesti tocmai sfaturile cele mai bune.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni de care avem mare nevoie in timpurile de acum Danette Rugaciuni 56 15.05.2013 02:17:23
avem mare nevoie de ajutor!! alinageo Umanitare 5 29.02.2012 17:13:18
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! Anna Vasilica Pocainta 2 24.11.2010 21:24:37
De ce avem nevoie grabnică acum? venypad Despre Biserica Ortodoxa in general 0 04.03.2009 00:10:11
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51