Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2012, 16:40:33
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
1. Fratilor , eu va fac doar propuneri , astfel incit va rog sa nu va suparati pe mine ; daca aveti alte idei sau propuneri va rog sa le faceti cunoascute pe acest thread .
2. De asemenea va propun ca tot acest tread sa fie locul si modul de comunicare intre noi , ceea ce face ca fiecare dintre cei care s-au anuntat pt. acatist , sa intre zilnic pe acest fir pt. a vedea daca a aparut ceva nou .
Exista in baza de date a forumului 2 acatiste :
- al MD Pantanasa , special pt. bolnavii de cancer
- al Sf. Nectarie Taumaturgul .
Va propun sa le facem in fiecare zi pe acestea doua .

3. Propun sa ne ordonam alfabetic (dupa numele cu care suntem cunoscuti ca useri pe forum) si in functie de aceasta astfel sa fie ordinea in care vom citi fiecare , in cite o zi, cele 2 acatiste , dupa care reluam schema. Pina acum ordinea arata asa :
1. anna21- va citi in ziua de 13.02.2012
2. Dorina- va citi in ziua de 14.02;
3. Glykys- va citi in ziua de 15.02;
4. Lucian- va citi in ziua de 16.02;
5. Silvia55- va citi in ziua de 17.02;
6. Zaharia- va citi in ziua de 18.02;

Daca pe anna21 o poate incurca diferenta de fus orar poate schimba ,pt. ziua de astazi, cu un user din Romania .
Daca mai apar si alti useri ii vom rindui in continuare . Probabil ca si Adriana-Cluj ca si Icamilin, Hartford si Mara2008 ni se vor alatura , dar mai inii sa confirme fiecare pt. a nu ne incurca .
Zic sa incepem chiar de astazi pt. a nu pierde timpul deoarece nu avem ce pregatiri complicate sa desfasuram.

Reamintesc , orice problema ar interveni, orice propunere avem de comunicat , acestea se vor face pe acest fir si ca fiecare sa consulte zilnic firul pt. a se informa si verifica daca sunt noutati .
Oricum pe acest fir vom anunta cu o zi inainte cine va urma miine, sa zicem, a se ruga cu aceste acatiste .

Inca o data va rog sa ma iertati daca va deranjeaza propunerile mele si sa va faceti cunoscuta vointa si bine inteles , daca sunteti de acord , sa confirmati schema tot aici pe acest fir .
Daca cumva intimpinam ceva dificil pt. ziua de astazi 13.02. atunci stabilim daca incepem de miine , dar eu zic sa nu o mai aminam .

A ramas un singur lucru sa il cunoastem (pt. cei care nu au intrat pe lincul dat) : daca parintii copilului sunt ortodocsi si daca el este botezat in ortodoxie .
In rest cred ca putem sa ne incepem nevointa .
Va rog , in consecinta , spuneti-va parerea !
Foarte bine ai organizat, mii de mulțumiri.
Părinții și bunicii sunt ortodoxi și merg la biserică.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" eusebiu Generalitati 2 14.01.2013 05:14:29
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42