Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2012, 16:58:44
ecaterina7 ecaterina7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mai mult decat viata vesnica, care este un efect al mantuirii, mantuirea este eliberarea din robia pacatului. Asta inseamna ca cel ce a gasit mantuirea se indeparteaza tot mai mult de pacat, pana ajunge la despatimire si desavarsire. Alunga din viata lui prin puterea data de Hristos pacat dupa pacat, apoi patima dupa patima, pana cand ajunge sa nu mai gandeasca sau sa mai simta rautate, nici atat sa mai si faca vreun rau.

Ati gasit aceasta mantuire in BO? A gasit-o cineva?
Cei care au gasit-o se cunosc de departe.

Multumesc frumos. Asemenea si dvs.
sa inteleg ca in conceptia dvs mantuirea o dobandim de aici, o constientizam, stim ca ne-am mantuit. pai la asta nu pot sa adaug decat ca scapam de dracu si dam de mama-sa, aceasta fiind mandria, slava desarta. noi suntem nascuti din pacat, pana inchidem ochii pacatuim cu fapta, cu vorba sau cu gandul, nu avem cum sa fim desavarsiti, numai ca de aceea si Mantuirea este un dar, nu e o recompensa pe care o primim de aici ca sa nu ne smintim.

la intrebarea dvs am sa va raspund astfel: am fost mantuira prin indurarile si viata Domnului nostru Iisus Hristos acum 2000 de ani, ma mantuiesc in masura in care cooperez cu Dumnezeu si fac voia lui si sper ca ma voi mantui pentru ca Dumnezeu este credincios celor credinciosi Lui, rugandu-ma sa raman credincioasa Lui si apeland la mila lui care poate acoperi nimicia mea.

cum va dati dvs seama de un om ca este mantuit?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18