Citat:
În prealabil postat de andreit
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu tine , nereusita on a comunica cu o fata ma face sa le critic des si poate gresesc. Am tot cautat motive la nereusita mea de cele mai multe ori ajung la bani. Am observat ca o masina te propulseaza in ochii fetelor considerabil desi o masina necesita cheltuieli destul de mari pentru intretinere plus ca sunt cauza multor nenorociri.Am studii superioare , nu pot spune ca sunt sarac dar nici avut , trebuie sa recunosc ca nici eu nu sunt prea indraznet , m-am inchis oarecum in mine si m-am acomodat cu ideea ca s-ar putea sa traiesc singur desi nu-mi doresc asta. Oricum traim un capitalism feroce , oameni fara locuri de munca , alti plecati prin tari straine si cativa care o duc bine cu alte cuvinte fiecare pentru el.
|
De ce nu deschizi un topic nou cu un titlu ”Suferințele băiatului/bărbatului neînsurat”, sau unul mai atractiv ”Gemete, vaiete, frustrări și reclamații legate de amor”? De obicei se exprimă mulți experți pe astfel de topice și fac rating bun!