Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2012, 00:33:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Oare in asta consta "ridicolul" acestui topic? Nu topaiala vrajmasului pentru ca ne-am gasit tocmai saptamana asta, aproape fiecare dintre noi (inclusiv eu) sa punem cireasa pe tort?
Pacat... Orice scuza e de prisos. As spune "Doamne, iarta-ne", dar nu El ne pune sa-i cautam pe ceilalti de pureci...
Spuneti-mi dvs care este rostul unui forum public?

Sunt pe acest forum restrictii privitoare la status,varsta,sex,nationalitate,localitate??

Daca dvs ma vedeti pe mine ridicola prin comentariile mele,va accept punctul de vedere si va multumesc ca mi-ati atras atentia,departe de mine sa va interzic a mai deschide gura pe forum.
Numai bine,sper ca ati inteles!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ti-ai facut tema? spre_rasarit Generalitati 20 30.10.2011 18:11:37
Interzicerea gradinaritului! Miha-anca Generalitati 28 24.08.2011 11:35:33
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
BRAVO ROMANIA!!! Interzicerea drogurilor legale! andreicozia Generalitati 0 11.02.2010 17:26:32