Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2012, 12:50:45
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Si inca ceva.

De unde sa fie oameni cinstiti daca tot poporul este asemenea conducerii?
Parintii isi invata copii sa fie descurcareti si sa caute mereu binele material pentru a avea liniste si fericire. In conceptia lor Dumnezeu nu poate aduce fericire pentru ca presupune altruism, in schimb banii daca iti dau de mancare, o masina si pot sustine o familie, e mai mult decat poate oferii Dumnezeu prin credinta Sa.

Fructele sunt ca oamenii. Inainte de a creste trebuie crescute cu hrana adevarului si moralitatii. Cand copilul nu vede decat egoism in familie, cand vede doar lupta pt bani si putere, are doua variante: ori sa apuca de citit despre bine, ori alege varianta parintilor, de a fi ca ei.

Si din cauza asta avem tara asta plina de hoti, unde hotul striga hotul, nu pentru ca s-ar ingriji pentru binele comunitatii, ci pentru ca se oftica, ca el nu poate fura la fel de mult.
E atat de trist ce spui, si din nefericire, atat de adevarat!
Ma infior cand vad toate acestea in jurul meu... si le vad mereu. Aceasta asa-zis educatie care li se da tinerilor acum, razbate din comportamentul lor.
Stiu ca sunt si altfel de tineri, dar sunt atat de putini, si sunt privit ca acei ""ametiti"" despre care vorbesti..vad toate acestea incepand de dimineata, din autobuz... apoi la servici, apoi pe strada, apoi ... peste tot... Mi se pare ingrozitor si de speriat.

Am postat cu ceva vreme in urma un fir despre salut, iar unii au fost nemultumiti, ca uite ce griji am eu, cand sunt atatea altele. Compromisurile mici aduc compromisuri mari, ireparabile uneori.
Stiati ca educatia incepe cu salutul? asta il inveti mai intai pe un micut, in relatia lui cu ceilalti oameni, sa salute...

Last edited by Adriana Cluj; 05.05.2012 at 12:55:57.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57