Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2012, 00:57:41
florin2012 florin2012 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.04.2012
Implicit citirea din psalmi

am o nedumerire care ma framinta.acum 5 luni am luat de la o biserica o carticica micuta de psalmi.am inceput sa citesc din ea dar nu mult atunci cind ma simteam in stare.in decembrie atunci cind am inceput sa citesc mi s-au descoperit niste probleme la ficat dupa ce am fost luat cu salvarea pentru dureri abdominale.apoi cu o zi inainte de anul nou niste golani au rupt scindurile de la magazie si au facut foc din ele.apoi am citit pe net ca nu trebuie sa citesti din psalmi decit daca ai o pregatire speciala ..post ,rugaciune ,smerenie ,curatenie sufleteasca .daca nu se pot intimpla lucruri urite.vazind lucrul acesta nu am mai citit din psalmi.luna trecuta am inceput sa citesc din nou din psalmi imi placeau psalmi de lauda...nu mult cite un psalm o data pe zi noaptea mai ales.toate bune si frumoase ca apoi sa fiu electrocutat mai degraba traznit la o statie de pompare cu toate ca erau scoase toate sigurantele mai ramasese separatorul dar nu l-am mai dat afara ...la statie eram trei insi care lucrau la tablou si din toti trei eu am fost norocosul),,,coincidenta sau nu...
oare gresesc eu ca citesc din psalmi fara pregatire iar d-zeu ma avertizeaza?...sau sunt simple coincidente.?doamne ajuta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Psalmi cristeaalin Muzica Bisericeasca 2 29.02.2012 22:46:12
Psalmi Oanna Din Vechiul Testament 12 31.08.2010 18:04:05
cei 10 psalmi cu puteri vindecatoare dorinel78 Rugaciuni 12 01.06.2009 18:10:33
Psalmi cantati YH Generalitati 0 26.11.2007 23:58:16
psalmi padrevicentiu Generalitati 4 21.10.2007 20:32:43