Gabriela nu pot sa te contrazic,aproape in nimic caci ai dreptate atunci cand vorbesti dupa cuvant.dar eu cred ca sunt mantuit si-ti dau o trimitere,asta nu-i lauda ca am primit ceva gratis cum zici tu.normal, lucrul muncit e mai pretios.pare a fi mai valoros dar daca primesti ceva de la iubit sau sot ceva ce nimeni nu-ti poate da?nu ai grije de lucrul acela?nu stiu eu parca as avea grije de ex de masina altuia mai mult decat a mea.nu vreau sa te conving dar ar mai fi un ex daca infiezi pe cineva e ca si copilul tau e al tau de fapt si daca el mai greseste e tot al tau.isi cere iertare si il ierti.iar altii care nu-s ai tai i-ai ierta dar nu i-ai infiat sa raspunzi de ei.asa e si cu mantuirea Domnul spune ca ne-a dat un Duh de infiere si suntem copiii Lui deci nu fortat desi ca si creatie suntem creati toti de El.dar ne naste din nou cu acceptul nostru.invatatura nu-i a mea sau a altora e a Domnului Gabriela.ma bucur de felul tau de gandire si cand te rogi spune-i aceasta problema Domnului ca nu intelegi sau ca vrei sa intelegi mai bine ca daca spunem inteleg, Domnul n-are intrare in inima noastra Domnul sa te binecuvanteze mai departe
|