![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar despre banii munciți ”băgați”(jucați) în aparate? Ăștia-s necurați! Dacă fratele tău a cumpărat lucruri prin casă eu mă bucur și cred că și tu, iar asta arată că nu sunt mai necurați ca alții. Eu spun că banii pe care-i joc la aparate sunt blestemați pentru că își au originea într-o patimă care scapă de sub control chiar la prima monedă introdusă în aparat; patima asta se accentuează acum când banii devin tot mai puțini din cauză că dorințele devin tot mai multe. Dacă tu ai fi câștigat bani la aparate, l-ai fi întrebat pe fratele tău ce-ar vrea să-i cumperi? Nu cumva ești necăjit că el a câștigat, nu tu? Întrebarea este justificată pentru că spui că și tu ai vrut să te joci cu Xbox, dar și pentru că ești mai obișnuit pe ”mess” decât pe forumul ortodox, unde ai intrat doar ca să te plângi și să arăți cu degetul spre el. Dacă tu ai fi câștigat ce-ai fi făcut cu banii? Eu mă tem pentru banii munciți ai fratelui tău pe care-i va ”băga”(juca, cheltui) de-acum la aparate. Eu cred că(statistic) cine câștigă o sumă, de fapt tocmai a ajuns să recupereze 10% din ce-a pierdut(cheltuit) deja. Last edited by Demetrius; 17.05.2012 at 20:58:11. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 05.08.2013 18:01:57 |
Firmele de dezapezire de ce iau banii? Stare de calamitate in multe judete. | hydro314 | Generalitati | 3 | 12.02.2012 22:10:41 |
Deconectarea de la aparate | iuda | Morala Crestina | 38 | 25.12.2011 02:35:00 |
Banii si Biserica | alinnasser2010 | Generalitati | 68 | 28.05.2011 00:08:21 |
Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 21:00:07 |
|