![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bisericile creștine din Indonezia, persecutate de oficiali, au ținut slujba de Cincizecime în fața Palatului Prezidențial.
Astfel creștinii din Bogor, aparținând de „Yasmin Church” (YC) au protestat astfel împotriva deciziei guvernamentale de a confisca Biserica lor, așa că au hotărât să meargă la Jakarta și să se roage în fața reședinței președintelui. Această decizie încalcă decizia judecătorească a Curții Supreme a Indoneziei care a dat dreptate în instanță creștinilor. Totuși, Indonezia fiind cea mai mare țară predominant musulmană, de multe ori deciziile statului discriminează și persecută pe creștinii minoritari. Slujba de Rusalii a fost săvârșită într-un soare dogoritor. În Indonezia, creștinii sunt deseori intimidați și discriminați, nu numai de facțiunile sectare islamiste care ucid și terorizează, ci și de legile statului, care impun o birocrație sufocantă și descurajatoare celor care doresc să construiască sau să repare o Biserică creștină. Sursa: www.persecution.org
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|