Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Desene animate PRO SAU CONTRA?
PRO 7 46,67%
CONTRA 8 53,33%
Votători: 15. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2012, 18:08:18
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Desene animate pro sau contra?

Ce parere aveti despre desenele animate? Eu am 2 copilasi si ii mai las sa se uite, dar fffff rar. M-am uitat din greseala pe cartoon network m-am ingrozit..... fff multa violenta. Pe ai mei ii las sa se uite doar pe Minimax si nu orice desen, mai intai ma asigur ca nu sunt violente, as vrea sa renunt la ele, dar nu e asa usor
stati calmi, pe langa ce chestii aveam la tv cand eram mic( daca tine minte cineva faza cu mumia din courage, the cowardly dog), va dati seama ca ce e in ziua de azi e ok, si ca daca ar fii sa ne luam dupa toti parintii speriati dupa mesaje subliminate, eu probabil ar fii trebuit sa fiu criminal in serie pana acum. In orice caz, mie discursul cu ''vai cat de multa violenta in desenele animate'' mi se pare ca e si folosita economic de diversi sa vanda desene ''nonviolente'' si ''educative'' despre care unele mi se pare ca insulta inteligenta odraslelor. daca tot vine se pare ca programele sunt prea violente, recomand DVD-uri animate(cred ca un pic prea mic pt Cleopa), dar sa fie de calitate.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Desene animate Carmen FUNIERU Sectiune dedicata profesorilor de religie 29 20.02.2024 17:40:10
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Caut o Biblie pentru copii cu multe desene anika12 Stiri, actualitati, anunturi 11 01.08.2010 00:24:06
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23