![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Primul Ministru al Turciei a declarat că dorește limitarea avorturilor în țara sa. Declarația sa a stârnit mânia asociațiilor pro-avort și a feministelor.
Premierul turc a propus limitarea avorturilor la cerere în primele 4 săptămâni de la naștere, în prezent fiind admise avorturile în primele 10 săptămâni de la concepere. Organizațiile care promovează crima intrauterină au manifestat prin Istanbul, strigând „Avortul este un drept” și „Este trupul meu”. Erdogan a afirmat faptul că avorturile necontrolate sunt o sursă de ucidere a poporului turc: „Nu are nimeni dreptul să autorizeze moartea. Dacă ucizi un copil în pântece sau după naștere, nu este nicio diferență” a spus acesta. Rata nașterilor în Turcia a scăzut dramatic în ultimii 30 de ani. Astfel în 1980 rata copiilor era de 3,14 la fiecare familie, iar acum este 2,11 la fiecare familie. Sursa: http://www.lifesite.net
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|