Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2012, 20:32:41
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
În primul rând mi se pare greu să accepți anumite reguli fără să le înțelegi.
Da, este frumos spus !
Asa si eu ! nu inteleg de ce trebuie sa spunem in fiecare rugaciune si "Tatal nostru" ? De ce in fiecare rugaciuni incepatoare trebuie sa spui "Tatal nostru"? De ce de fiecare data cind ne rugam trebuie sa spunem aceasta ?
Nu este suficient ca o spun duminica la Sf. Liturghie in mod magistral ?
Si daca nu inteleg... imi este tare greu sa accept sa fac asa ceva !
Si asa cum este acest exemplu pot sa va dau inca timp de 3 ani de acum in colo tot astfel de exemple !
Deci, judecata mea este sau nu buna ?

[/quote]Dacă mergem la slujbele Bisericii, postim, vrem să ne curățim gândurile și simțirile șamd, s-ar putea ca după un anumit timp să nu mai gustăm de bună voie anumite spectacole, activități etc. [/quote]

Temerile noastre cele sanatoase, adevarate, duhovnicesti sunt cele prin care ne facem griji ca nu ne putem smeri destul de mult si nu ca ce ne vom face daca ne vom smeri intr-atita incit dam pe afara !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Program duhovnicesc iosif Generalitati 19 23.10.2012 00:52:02
Program Manastirea Ghighiu AGabriela Generalitati 0 19.07.2012 15:20:12
PROGRAM la BISERICA cristinalex Biserica Ortodoxa Romana 7 18.01.2011 14:14:58
Conversatie intre un crestin ortodox si un cautator sincer al credintei ortodoxe orthodoxia.i.thanatos Despre Biserica Ortodoxa in general 84 16.07.2010 15:57:35
Program pelerinaje laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 0 12.07.2010 18:25:33