Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Ideea este ca lucrul acesta nu este normal, asa cum societatea de astazi il vede. Normalul a degenerat. Eu am spus de acest termen pentru a trezi la realitate tinerele care considera ceva normal sa "il incerci" pentru ca doar asa il cunosti. Daca unei fete i s.a intamplat sa isi piarda fecioria inainte este pacatul ei si trebuie sa il suporte indiferent de context, are o parte de vina insa asta nu inseamna ca nu isi va mai face o familie. Nu ma intelegeti gresit. Normal este ca tinerii sa se pastreze pentru a avea o casnicie binecuvantata.
|
Am inteles intentia dvs si ura pe care o aveti vizavi de pacatul in sine,multi suntem in asentimentul dvs!
Eu am scris mesajul anterior doar ca indignare a alaturarii termenilor"femeie"-"masina".
Daca acceptam acest termen de comparatie,ajungem sa fim trimise la groapa de fier vechi sau sa fim bune doar de piese de schimb.
In rest,va dau dreptate asupra subiectului,fara suparari!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 27.07.2012 at 23:48:25.
|