Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mandria , mandria , s-o bata cine stie !
Doamne ajuta !
|
Mandria se tamaduieste nu se bate! Dumnezeu nu este bataus ci iertator, tamaduitor... chiar daca uneori in tratament sunt folosite si certarile...
Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
P.S. Sfantul Pavel spune: "rugati-va unii pentru altii" si de aceea spun in rugaciune "sa NE daruiasca" si nu "sa VA daruiasca", caci eu cel ma osandesc pe mine insumi in fata Domnului am mare nevoie de aceste daruri ca unul ce se judeca pe sine si se considera un mare pacatos... intrucat
nici macar pamant nu ma pot considera, deoarece samanta buna pusa in pamant rodeste firesc, insa eu pacatosul, lacomul, desfranatul, avarul, maniosul, invidiosul, trandavul, cuprins fiind de slava desarata si mandrie... desi am primit "samanta" tainica hristificatoare la Taina Sfantului Botez ce primeste "apa vie" prin Sfintele Taine ale Bisericii conform Sfintilor Parinti... nu rodesc nimic... Doamne cine ma va milui pe mine pacatosul? Cine ma va mantui pe mine cel ce singur ma-am osandit prin patimi si pacate... de aceea strig din adancul inimii asemnea talharului de pe cruce ce dorea pocainta onesta, smerenia onesta: Doamne pomeneste-ma intru imparatia TA... milostiv fi mie pacatosul...