Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2012, 12:02:33
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mandria , mandria , s-o bata cine stie !
Doamne ajuta !
Mandria se tamaduieste nu se bate! Dumnezeu nu este bataus ci iertator, tamaduitor... chiar daca uneori in tratament sunt folosite si certarile...

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.

P.S. Sfantul Pavel spune: "rugati-va unii pentru altii" si de aceea spun in rugaciune "sa NE daruiasca" si nu "sa VA daruiasca", caci eu cel ma osandesc pe mine insumi in fata Domnului am mare nevoie de aceste daruri ca unul ce se judeca pe sine si se considera un mare pacatos... intrucat nici macar pamant nu ma pot considera, deoarece samanta buna pusa in pamant rodeste firesc, insa eu pacatosul, lacomul, desfranatul, avarul, maniosul, invidiosul, trandavul, cuprins fiind de slava desarata si mandrie... desi am primit "samanta" tainica hristificatoare la Taina Sfantului Botez ce primeste "apa vie" prin Sfintele Taine ale Bisericii conform Sfintilor Parinti... nu rodesc nimic... Doamne cine ma va milui pe mine pacatosul? Cine ma va mantui pe mine cel ce singur ma-am osandit prin patimi si pacate... de aceea strig din adancul inimii asemnea talharului de pe cruce ce dorea pocainta onesta, smerenia onesta: Doamne pomeneste-ma intru imparatia TA... milostiv fi mie pacatosul...
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Paradigma florin.oltean75 Generalitati 0 10.10.2012 12:26:30
Dogmatica Patristica Ortodoxa myself00 Generalitati 7 10.09.2012 19:23:37
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Pseudo-stiinta si teologia ortodoxa Eugen7 Teologie si Stiinta 862 06.09.2011 16:08:30
intrebari despre teologia ortodoxa nell Despre Biserica Ortodoxa in general 14 09.09.2009 20:33:48