Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2012, 21:44:09
Laura Andreea Laura Andreea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.08.2012
Implicit Cand boala loveste!

Salutari tuturor membrilor forumului. Sunt noua pe acest site si recunosc,spre rusinea mea,ca am ajuns aici aflandu-ma la capatul puterilor. Aleg sa scriu pentru a-mi mai usura sufletul si a gasi o cale de face alegerile bune.
Va scriu deoarece sunt la pamant cu moralul. Prietenul meu,iubitul meu (spuneti-i cum vreti) a aflat joi ca are hepatita B. De aceeasi boala sufera si mama mea de 11 ani de zile. El e un baiat tanar,are 28 de ani,e in floarea varstei. Inca nu-mi vine sa cred ceea ce i se intampla.
As vrea sa am mai multa putere,sa fiu langa al,sa il sprijin,sa il sustin,sa-i dau vointa sa lupte cu boala asta. Saptamana aceasta urmeaza sa vina la Bucuresti,la spitalul Fundeni sa faca investigatiile necesare.
Credeti-ma ca uneori nu stiu cum sa ma port cu el. Vorbim la telefon si nu stiu ce sa-i zic. Ma simt neputincioasa si ma doare enorm ce i se intampla.
Cum il pot ajuta? Ce pot face pentru el? Ce pot face pentru mine ca sa ii pot da si lui putere?
E o lupta grea pe care sper sa o ducem impreuna. Orice sfat de-al vostru imi va fi binevenit.
Va multumesc!
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lupta cu boala Georgiana1995 Generalitati 10 23.08.2012 14:55:17
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 21:24:49
Boala maria55 Generalitati 17 17.12.2006 12:35:46