![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salutari tuturor membrilor forumului. Sunt noua pe acest site si recunosc,spre rusinea mea,ca am ajuns aici aflandu-ma la capatul puterilor. Aleg sa scriu pentru a-mi mai usura sufletul si a gasi o cale de face alegerile bune.
Va scriu deoarece sunt la pamant cu moralul. Prietenul meu,iubitul meu (spuneti-i cum vreti) a aflat joi ca are hepatita B. De aceeasi boala sufera si mama mea de 11 ani de zile. El e un baiat tanar,are 28 de ani,e in floarea varstei. Inca nu-mi vine sa cred ceea ce i se intampla. As vrea sa am mai multa putere,sa fiu langa al,sa il sprijin,sa il sustin,sa-i dau vointa sa lupte cu boala asta. Saptamana aceasta urmeaza sa vina la Bucuresti,la spitalul Fundeni sa faca investigatiile necesare. Credeti-ma ca uneori nu stiu cum sa ma port cu el. Vorbim la telefon si nu stiu ce sa-i zic. Ma simt neputincioasa si ma doare enorm ce i se intampla. Cum il pot ajuta? Ce pot face pentru el? Ce pot face pentru mine ca sa ii pot da si lui putere? E o lupta grea pe care sper sa o ducem impreuna. Orice sfat de-al vostru imi va fi binevenit. Va multumesc! Doamne ajuta! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lupta cu boala | Georgiana1995 | Generalitati | 10 | 23.08.2012 14:55:17 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
Boala | maria55 | Generalitati | 17 | 17.12.2006 12:35:46 |
|