Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2012, 16:52:03
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@glykys - eu nu vorbeam de obiecte (palton cu nu stiu ce in buzunare), sau casetofon, sau ce mai scrii tu acolo.
Acelea normal ca trebuie sa le duci undeva unde sa poat fi recuperate.
Mai ales ca tu vorbeai de obiecte lasate intr-o incapere, deci nu pierdute pe strada. Asa normal ca ai unde sa le duci, sau poti sa le lasi acolo cu sansa ca se intoarce pagubasul.

Eu spuneam de ceea ce a intrebat initiatorul firului, adica de o suma mica de bani gasita pe strada.

Ce lasi pe strada dispare oricum. Omul poate sa observe sau nu ca a pierdut 5-10 lei. Si nu cred eu ca se mai intoarce, cand poate nici nu mai stie unde a pierdut.

@mihaig - asa o fi legea in tara. Eu nu vorbeam de ea. N-o stiu.
In alte tari exista alte legi. De ex. pana la 10 Euro ai voie sa pastrezi. O suma mai mare o duci si o predai. Daca vine pagubasul ai dreptul la nu stiu cate procente recompensa. Daca nu vine in decurs de nu stiu cat timp, ai dreptul sa pastrezi banii sau obiectul gasit.

In tara nici nu stiu daca exista birou de obiecte pierdute. Nu stiu, poate ca la politie poti sa predai. Chiar sunt situatii in care nu stii unde sa te adresezi.
A incercat vreunul din voie sa mearga sa predea la politie o hartie de 5-10 lei, sau 20? Spuneti-ne si noua. Au primit-o? A venit pagubasul?
Sa vorbim la concret, nu asa, in rautate.

As ruga sa nu mai balacariti lumea aici, ca nu e ortodox sau mai stiu eu.
Fiecare stie anumite lucruri si cred ca nu intra sa scrie aici oameni care fura sau alti raufacatori.

V-as ruga mai degraba sa citati aici, in mod corect, ce spune legea romaneasca in astfel de situatii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
Este oare pacat? Darkanian Pocainta 10 31.07.2012 19:10:08
Este iluzionismul pacat? Bunl Generalitati 2 05.09.2008 00:47:01