Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2012, 09:31:59
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Valabil și pentru tine. Eu îți tot vorbesc de chestiuni principiale și tu-i dai cu exemple aiuristice ori chiar fanteziste (depinde de sursă). Marea ta durere - vorbind de chestiunea de principiu- este că Biserica Ortodoxă nu exclude pe membrii ei căzuți în păcatul homosexualității. Și asta se întâmplă de secole, nu de cei 11 ani invocați lamentabil de tine!
Eu cred ca e dureros sa afli mizeriile astea despre ceea ce tu erai sigur ca este "biserica adevarata", "stanca mantuirii tale", dar asaltul tau asupra Bisericii facut in mod public are doar o singura finalitate: rusinarea ta si indepartarea ta tot mai mult de Adevar.

Voi ati inceput ponegrirea Bisericii, voi, protestantii! Si iata ca tot de la voi ies in lume mizeriile si duhurile rautatii.

Cele 10 fecioare care au iesit in intampinarea Mirelui si-au luat cu ele untdelemn in candelele lor in functie de cat credeau ele ca e nevoie: 5 din ele, cele intelepte au luat si untdelemn de rezerva pentru ca nu stiau cand vine Mirele, dar aveau de gand sa-l astepte cu rabdare. Celelalte 5, cele nebune (protestante), au luat untdelemn doar pentru putin timp pentru ca ele toata ziua propovaduiau lozinci nebune de genul: "Domnul vine!" sau "Iata, Domnul vine la anul, la toamna, in 1844, etc." Cele nebune si-au luat putin untdelemn in candelele lor pentru ca ... au decis ele cand trebuie sa vina Domnul.

Tu esti unul din regretabilii trambitasi ai Apocalipsei care vede cum i se termina untdelemnul din candela si incepe sa innebuneasca.

Si uite cum va izolati singuri de restul comunitatii!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32