![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt oameni care chiar nu vor copii si atunci partenerul trebuie sa accepte? Intr-o casnicie nu esti singur. Decizia ta este valabila si pentru celalalt. Cum adica nu obliga nimeni pe nimeni sa n-aibe copii. Pai ala care nu poate avea, il obliga automat si pe celalalt sa nu aibe, chiar daca el poate sa aibe. Sau se duce si face copilul cu altcineva? Nu te inteleg. Daca ambii sunt sterili e mai bine, in sensul ca duc aceeasi cruce. 2. Eu n-am auzit sa fie copii cu probleme doar pentru ca s-au facut in vitro. Ba dimpotriva. Si tocmai copii aceia nascuti din suferinta si doriti atat de mult sunt mai mult iubiti decat cei facutila intamplare, fara dorinta. Cum poti sa spui ca nu sunt iubiti? Terta persoana doar ajuta. Nu intervine in iubirea cuplului. 3. Asa vremuri nu cred sa vina vreodata. Uneori ma gandesc si eu ca poate e mai bine sa nu mai aducem copii pe lumea asta asa cum este, dar lumea face mai departe... E numai voia lui Dumnezeu aici.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un posibil raspuns ! ( Cum sa traiasca sotii care nu pot avea copii ) | cristiboss56 | Nunta | 1 | 03.02.2009 20:21:53 |
Copilas in cuplu mixt. | toma_nec | Generalitati | 53 | 28.08.2008 17:34:59 |
Lesbiencele vor putea avea copii biologici | florina.stan | Homosexualitatea | 92 | 19.05.2008 17:37:26 |
Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 16:40:13 |
Dragostea in viata de cuplu | eugen_gh | Nunta | 38 | 03.09.2007 21:28:50 |
|