![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma iertati pentru interventie, am incercat sa urmaresc topicul.Am avut binecuvantarea sa ajung si la Prislop si sa citesc si foarte multe carti sau majoritatea scrie despre parintele Arsenie Boca.
La mormant domneste o pace si o liniste extraordinara, iar eu - personal, ii multumesc ca m-a invrednicit sa ajung acolo in acest an. Cartile le citesc, recitesc si uneori imprumut la prieteni. Am primit la randul meu...carti, poze cu dansul..si rugaciuni. Acum 2 zile, pe strada, am gasit pe jos, o mica poza si cu rugaciunea de dimineata ...am daruit-o si m-am cutremurat ca era aruncata pur si simplu, se pare ca Cel de Sus nu a ingaduit sa ramana in praf si mizerie. Eu caut linistea in cartile despre el...si o gasesc. Doamne ajuta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|