Rugu-va sa ma iertati ca iar indraznesc sa apelez la bunatatea voastra,imi e si rusine,deja simt ca cer prea mult

Bunicul meu iar se simte rau,din nou are probleme grave de sanatate,este intr-o stare foarte proasta,nici nu stiu cat il mai tine Bunul Dumnezeu.. Stiu ca acesta este cursul firesc al vietii,stiu ca impotriva mortii nu poate sta nimeni,dar imi pare foarte rau de bunica,va ramane singura,acest lucru o va baga si pe ea in pamant,plus ca in cazul unui deces ar suferi si mama mea,afland de dincolo de hotare ca i-a murit tatal,nestiind nici macar daca va putea veni la timp in tara. Nici nu ma mai gandesc la mine,ma gandesc la cat de afectati vor fi altii,asa ca orice zi in plus data de Dumnezeu este binevenita,va face mai mult decat orice. Stiu ca timpul dvs. este pretios,stiu ca sunt si alte persoane care au la fel de multa nevoie de rugaciune,asadar nu vreau sa va necajesc. Tot ce cer este acelasi lucru: spuneti un "Doamne miluieste" macar,in momentul in care terminati de citit acest mesaj. Tudor il cheama pe bunicul meu,si am nadejdea ca de se va gasi un gram de credinta i se vor mai lungi putin zilele pe acest pamant,caci la Dumnezeu orice este cu putinta.
Va rog din suflet sa ma iertati pentru mesaj si pentru ca am indraznit sa vin cu o noua cerere,Dumnezeu sa rasplateasca fiecare secunda de bunatate din viata voastra,a bunilor crestini.
Sa aveti o viata binecuvantata.
Doamne-ajuta!