Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2012, 11:00:19
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu imi doresc sa stau cu parintii,poate sdi pt faptul ca sunt foarte departe de ei de ceva ani...
Imi doresc sa ne mutam toti intr-o casa mare,in care sa avem mai multa permisivitate si intimitate(eu am crescut cu ei in 2 camere de apartament,practic dormeam in sufragerie).

Chiar nu vad ce discutii ar putea sa iasa intre parintii mei si viitorul meu sot sau intre mine si ei...mama cel putin este painea lui Dumnezeu,cum se zice;este o draguta,genul de persoana care face sacrificii pt altii,care se scoala prima sa pregateasca micul dejun pt toti si pachetul de pranz celui ce pleaca la slujba;apoi se duce la cumparaturi si se intoarce sa pregateasca cina si sa faca curatenie.
Se simte inutila daca nu face ceva,aranjeaza lucruri,tricoteaza,croseteaza,spala,gateste sau ingrijeste florile.
De la bani nu ne-am putea certa deoarece eu ii intretin pe ai mei decand am terminat liceul,astfel incat m-am obisnuit :)

Toti ne dorim sa locuim retrasi in natura,intr-o casa mare cu gradina;sper ca in catva timp aceasta dorinta sa se implineasca!
Tu vorbesti de mama ta da ia sa stai cu mama sotului si sa vezi atunci,mamele baietilor li se pare lor ca nu e ingrijit baitul asa cum il ingrijeau ele.
Desigur ca mai sint si soacre bune dar sa te feresca Dumnezeu sa ai una care vede numai calitatile baiatului ei si tu nu ai nimic bun in fata ei.Asa cum am patit de exemplu eu(ca na sint moldoveanca) despartirea noastra sa tras de la soacramea dar am iertat-o, Dumnezeu so ierte ca a trecut la Domnul de ceva ani si eu o trec si acum pe pomelnic.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parinti si copii maria55 Generalitati 36 12.04.2015 10:05:02
Hai sa ajutam o casa de copii in perioada sarbatorilor! serbanica Umanitare 36 11.12.2012 00:08:28
Relatiile parinti/copii, frati/surori - nevoie de incurajari AGabriela Generalitati 21 31.08.2012 12:01:24
Casa ateilor si casa noastra Man Teo Alte Religii 7 04.09.2011 01:54:53