Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2012, 19:31:56
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am gasit scris undeva ca, daca i s-a implantat cuiva cip fara acordul sau, nu i se socoteste pacat. Pacat este atunci cand accepta el insusi numarul in locul numelui de Botez.
stai, sa inteleg.
Adica cipul in sine nu e pacat. Poti sa il ai, daca e fara voia ta, nu e pacat.Dar daca il pui cu voia ta el epadare de Hristos.
Deci de ce e lepadare acceptarea cipului? Ptr ca inteleg ca simpla acceptare e pacat, nu existenta lui. In ce conditii e lepadare? cand ti se cere sa iti pui cipul, acceptarea lui insemnand consimtamantul tau de a te lepada de Hristos, si de a calca in picioare valorile crestine? Personal, nu cred ca iti va spune nimeni: renunti la numele de Ioana ca sa te numesti 223850? atunci, da, ar fi o problema.
Daca e un instrument al diavolului inseamna ca purtarea lui, indiferent de circumstanta e pacat. CA si cu pacatul: cu voie sau fara voie, tot pacat este.Dar doar daca il accepti e pacat, daca esti obligat sa il faci, sau ti-l pune cineva fara voia ta nu mai e pacat.

Imi vine in minte pacatul avortului. Avortul e pacat, indiferent ca il faci voit sau nevoit.

Last edited by lore86; 31.10.2012 at 19:33:59.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56