![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica cipul in sine nu e pacat. Poti sa il ai, daca e fara voia ta, nu e pacat.Dar daca il pui cu voia ta el epadare de Hristos. Deci de ce e lepadare acceptarea cipului? Ptr ca inteleg ca simpla acceptare e pacat, nu existenta lui. In ce conditii e lepadare? cand ti se cere sa iti pui cipul, acceptarea lui insemnand consimtamantul tau de a te lepada de Hristos, si de a calca in picioare valorile crestine? Personal, nu cred ca iti va spune nimeni: renunti la numele de Ioana ca sa te numesti 223850? atunci, da, ar fi o problema. Daca e un instrument al diavolului inseamna ca purtarea lui, indiferent de circumstanta e pacat. CA si cu pacatul: cu voie sau fara voie, tot pacat este.Dar doar daca il accepti e pacat, daca esti obligat sa il faci, sau ti-l pune cineva fara voia ta nu mai e pacat. Imi vine in minte pacatul avortului. Avortul e pacat, indiferent ca il faci voit sau nevoit.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 31.10.2012 at 19:33:59. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|