Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2012, 15:19:32
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ToaderValentin Vezi mesajul
Salutari, am si eu o intrebare: De ce exista mai multe planete? De ce Le-a facut Dumnezeu daca noi nu avem nici o treaba cu ele si nici nu ne foloseste la nimic. Noi traim pe o planeta numita "Pamant", de ce am avea nevoie de alte planete? Care sunt scopu lor? Se mentioneaza pe undeva in Biblie acest aspect?
Fara indoiala, nimic din ceea ce Dumnezeu a adus la existenta din nimic, nu este de prisos. Luminatorii mici si mari isi au menirea si lucrarea lor in planul divin al creatiei. De aceea, in istoria mantuirii existenta lor ne poate fi una pilduitoare.

Din Sfanta Scriptura si implicit din textele imnografice si din iconografie aflam ca in timpul patimirilor Mantuitorului, la moartea Sa pe Cruce, atunci cand multi dintre ucenici se vor fi lepadat de Hristos, "soarele si-a ascuns razele sale", semn ca intreaga creatie a participat la Patimile Mantuitorului: "pamantul s-a cutremurat, pietrele s-au despicat, tot cosmosul s-a infiorat".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de ce exista atat de multe razboaie? victortiti89 Generalitati 5 20.06.2011 18:15:33
Exista mantuire, exista vindecare! iosif Pocainta 3 07.02.2007 13:48:29