Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2012, 09:43:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Hristos a făcut cunoștință cu răutatea lumii încă din primele minute ale vieții pe Pămînt. Mama Lui nu găsește un loc normal pentru a rămîne peste noapte, cînd mai era o chestiune de zile ca să nască. Adică imaginați-vă o familie săracă venind la ușa noastră, la țară, cerînd adăpost peste noapte. Văzînd că femeia e pe ultima sută de metri, noi îi dăm voie să se adăpostească în grajd. În GRAJD, cu animalele!!! Nu se știe data nașterii Lui Iisus, dar e posibil să fi fost în timpul iernii. Deci, da, sîntem răi.

Astăzi ne plîngem de condițiile grele de prin spitale și căutăm locuri la privat pe bani grei, pe cînd Mîntuitorul a avut parte de minimul de confort la primul contact cu lumea noastră tristă. Dar, deși știa ce-L așteaptă, a acceptat să Se nască și să crească, să ne mîntuiască...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce il resping oamenii pe Hristos ? Savonarola Biserica Ortodoxa Romana 79 18.01.2012 22:23:21
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Astrologii spun ca Mantuitorul nostru Iisus Hristos s-a nascut in iunie tigerAvalo9 Generalitati 49 27.02.2009 23:29:27