Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2012, 15:17:59
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Un subiect delicat,cu care eu nu prea sunt deacord. Lipsesc cateva aspecte:

1. In dembrie '89 NU a fost revolutie,a fost lovitura de stat!.
Aici sunt de acord. A fost o lovitura orchestrata de masoneria occidentala realizata cu ajutorul infiltracului lor Gorbaciov.
Citat:
2. Mi se pare prea tras de par termenul "si-au dat viata pentru libertate". De parca ar fi vrut vreunu sa moara... A iesit lumea in strada la gramada (efectul de turma specific),s-a deschis focul (evident,s-a tras la gramada) si care a fost sa moara,a murit. Acum ii face eroi ai revolutiei! De ce? Dintr-o banalitate?.
E adevarat ca multi care au iesit erau doar o gloata organizati si instigati de agenti infiltrati (la fel ca ultrasii in piata Universitatii in 2012). Data fiind ca erau doar o unealta in mana unor interese obscure nu pot sa-i cred eroi. Totusi este admirabil curajul lor de a iesi si a cere drepturile.
Citat:
3. Pana la urma pentru ce s-au "jertfit"? Pentru a avea parte de ce am avut dupa '89 si avem si in prezent? In cazul asta preferam sa nu fi iesit nimeni in strada,niciodata nu voi multumi cuiva ca a murit sau a luptat pt. ca eu sa am... ce sa am? Voi ce aveti? Vi s-a mai dat vreo casa,un loc de munca,si eu nu stiu? S-au oprit avorturile (al caror nr. chiar a depasit populatia tarii)? etc. etc.? daca raspunsul e "NU",atunci nu vad de ce i-as "venera" pe acei oameni. Chiar n-aveam nevoie de porcaria asta de democratie (chipurile)..
Democratia moderna este evident o inventie, dar are meritul ca putem trai si a ne exprima intr-o oarecare libertate. Are deasemenea "meritul" de a oferi oamenilor cale deschisa spre satisfacerea patimilor fie ca sunt sexuale, materiale sau spirituale. Ati ramane surprinsi dar pentru prostime asta conteaza mai mult decat orice biserica si orice Dumnezeu (sper sa gresesc). Deci pentru majoritate este un mare castig. Pe de alta parte sa nu uitam ca libertatea este un ingredient obligatoriu pentru a putea spune ca am avut o alegere in viata de zi cu zi si ca atare sa fim judecati corect dincolo.
Citat:
4. Daca ei totusi au iesit in strada pt. ceva mai bun,acum de ce nu mai ies?? Deci "paradoxal" a pierit peste noapte tot patriotismul si dorinta de mai bine Prea bate la ochi,fara suparare.
Nu au mai fost miile de agenti infiltrati care sa-i agite. Romanii de felul lor sunt mai degraba dispusi sa rabde decat sa se rascoale (calitate care apropos s-ar putea sa-i apropie de Dumnezeu mai mult decat alte lucruri).

Last edited by moldoveanu; 28.12.2012 at 15:21:37.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! Melissa Rugaciuni 74 27.06.2011 19:59:40
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa kesarion_breb Biserica Ortodoxa Romana 0 22.07.2010 22:22:06
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum cristiboss56 Umanitare 1 23.06.2009 12:10:02
Semnati pentru libertatea de expresie alexandra28again Generalitati 34 27.01.2009 21:43:27