Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2013, 11:06:46
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Red face

fraților, stați așa!! să nu care cumva să vă tulburați din cauza mea!
îi mulțumesc din suflet lui Demetrius pentru precizarea lui, dar nu trebuie să vă îngrijorați întrucât eu am fost cea care am... forțat nota! :) mă puteam opri oricând pentru a mă pune la adăpost de eventuale replici ironice, am vrut însă să văd cât pot duce ca să zic așa... Sincer, am râs cu poftă la poza lui Mihai pe care îl consider în ciuda iuțimii lui, foarte simpatic, un om bun e și Alin, chiar dacă are simțul critic foarte dezvoltat și nici Ioana în ciuda unei ușoare rigidități nu e înverșunată. cred că pericolul să mai călcăm în străchini din pricina slăbiciunilor noastre îl reprezintă tocmai dorința noastră de-a nu greși niciodată și prin asta să ne.... alinăm :) cu gândul că vrednici și avem toate calitățile pentru a păși siguri de noi pe calea desăvârșirii.
vă asigur că în ce mă privește, respectul și simpatia mea pentru voi (chiar dacă nu vă cunosc personal) a crescut considerabil în urma acestor confruntări, așa că nu aveți motiv să vă neliniștiți!
Dumnezeu ne știe inimile și ne mai încearcă dar știe și când să ne mângâie pe noi păcătoșii!

La Mulți Ani Ionilor și Ioanelor!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53