Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2013, 23:51:45
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Ioana dragă, nu sunt părinte, nu sunt preot. Sunt un muritor de rând, deci te rog nu-mi mai spune nici părinte sau preot.
Am citit cu interes ce ai scris și te înșeli. Nu am voință pentru a mai umbla după islam acum, cum am făcut când eram setos să văd cei de capu lui. Dar îmi amintesc de un filmuleț pe internet, lansat în 2004, unde o tânără din Pakistan spunea că acestea sunt printre ultimele ei cuvinte, căci urmează să fie ucisă, căci legea sharia, de care vorbești, a condamnato la moarte pentru că a devenit creștină și chema pe toată lumea la creștinism, mărturisind despre minunatul Hristos pe care L-a cunoscut în creștinism, în ortodoxie. Spunea că nu îi e frică de moarte, ci că pleacă nepregătită la Mirele ei, Hristos. Vorbea plângând.
Personal m-am convins de întunericul cel mare al islamului.

Biserica Creștină își pronunță foarte limpede poziția împotriva față de vrăjitoarele de magie albă neagră sau de altă culoare, care pângăresc Sfintele Icoane prin nebunia lor.
De asemenea Biserica Creștină se pronunță foarte limpede împotriva ghitiilor (preoți vrăjitori), care deschid Sfânta Evanghelie spre aflarea unor probleme. Le este spre osândă. Biserica Creștină roagă pe oricine vede cu ochii lui un asemenea preot, să ia un martor și eventual o dovadă înregistrată video, și să meargă la Episcopul eparhiei respective și după prima și a doua mustrare, acel preot va fi caterisit.

Să vă ferească Dumnezeu de întunericul musulman.
Dar decât romano-catolic, mai bine musulman, căci acolo pot să mă închin în secret lui Hristos, decât să mă închin hristosului mincinos din ereziile romano-catolice.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 07.01.2013 at 23:56:05.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu nu este autor al raului alyna26 Intrebari utilizatori 71 29.01.2011 22:22:55
COPACUL CUNOSTINTEI binelui si raului. gavriil Din Vechiul Testament 135 03.06.2010 13:23:58
Dumnezeu nu este cauza raului Paisie Aghioritul Teologie si Stiinta 2 05.03.2010 07:10:28
cunoasterea binelui si al raului Anna Despre Sfanta Scriptura 14 27.05.2009 02:45:16
islamul silviu.pintilie Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 14.05.2008 22:32:24