Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2013, 16:16:21
soica ionelaa soica ionelaa is offline
Banned

Data înregistrării: 05.02.2013
Red face Rugaciune catre Sfantul Anton

RUGACIUNE CATRE SFANTUL ANTON (pentru obtinerea unui loc de munca)
RUGACIUNI-ACATISTE

Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiasi si săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăti mă aflu eu EUGENIA si familia mea .Nu stiu ce să fac si încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de sperantă si în sufletul meu si mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Stiu că Dumnezeu, care orânduieste toate, cunoaste starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fata lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine EUGENIA si de familia mea.Luminează mintea si miscă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situatia mea: fă-i să înteleagă greutătile în care mă zbat eu EUGENIA pentru familia mea..

Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câstigarea celor necesare existentei mele EUGENIA si familia mea.. De aceea te rog ajută-mă să găsesc sotul IONEL mai repede de munca an norvegia ,un serviciu potrivit, ca să trăiesca cinstit din munca lui..Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin. DOAMNE AJUTA
Reply With Quote