În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Nu este adevarat,eu mereu m-am intrebat ce a vazut o femeie frumoasa,educata si cuminte precum sotia mea la un derbedeu ratacitor ca mine.Ea este factorul de echilibru in familie,are o dragoste uriasa pt toti,mama si sotie fara repros,mult mai inteligenta decat as fi eu vreodata si mai echilibrata decat as fi sperat.Practic cred ca ea tine casa in spate,daca ma gandesc bine nu prea imi dau seama daca o pot ajunge cu ceva in priceperea ei,exceptand bineinteles situatiile (rare) in care imi place sa ma dau cocos pe gard :) A stat mereu langa mine,la bine si la rau,dandu-mi sfaturi intelepte si pline de dragoste,m-a asteptat mereu din drumurile mele,a stiut cred ca mereu,indiferent cat de departe as fi,voi reveni acasa.Si nu in ultimul rand,cand comentam impreuna un verset biblic mereu vedea ceva in el,de natura spirituala,pe care eu nu sunt capabil sa-l vad.Nu stiu ca aceasta minunata femeie sa fi facut vreun rau cuiva iar rugaciunile ei cred ca m-au insotit tot timpul.
Nu mi-a fost,intr-o relatie crestina de familie,inferioara in nimic ci dimpotriva,tragand linie,cred ca mi-a fost superioara in cele mai multe aspecte si cred ca am avut mult de invatat din felul ei de-a fi.Oricum cred ca intre doi oameni care se iubesc,si pe care nici moartea nu-i va desparti,nu se pune problema cine este superior ci fiind una impreuna cum isi vor ingriji impreuna,cu credinta,dragoste si munca talantul de familie crestina pana vor ajunge in fata lui Dumnezeu.
|