Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2013, 20:59:54
Adiadrian Adiadrian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2013
Implicit o rugaciune pt un bolnav

Salut, am 22 de ani si in urma cu 9 ani am fost diagnosticat cu vitiligo in urma unei lovituri de picior primita in arcada pe nepregatite. Au urmat pastile, vizite la doctor etc etc, nimic nici un rezultat. Dupa mai multe intamplari nefericite, am ajuns la viisoara, un sat de langa Constanta. De abia anul trecut mi-am facut curaj sa imi intreb duhovnicul daca este sau nu voia Domnului sa fiu bolnav, deoarece mai auzisem ca asa vrea Dumnezeu ca unii copii sa se nasca bolnavi sau mai stiu eu ce. Raspunsul a fost ca nu, nu vrea sa fiu bolnav, ci vrea sa fiu sanatos, exact ceea ce vreau si eu pentru mine . Intr-o seara eram in gradina, era seara tarziu si stateam pe ganduri, si am inceput sa ma adresez Lui, intrebandu-L

"Ce sa fac Doamne sa ma vindec?" Pentru cateva secunde urechile mi s-au infundat si am simtit din adancul sufletului o voce care mi-a spus " Roage-te ". Nimic mai mult sau mai putin. Duhovnicul meu este plecat acum si vreau sa va cer sfaturile
As dori sa tin post negru ( sau cu apa) 40 de zile, am auzit ca purifica corpul, celulele se regenereaza etc etc, dar postul fara rugaciune e doar cura de slabire. Sunt pregatit sa ma rog, sa citesc, sa fac matanii, orice. Sunt pregatit
Reply With Quote