Citat:
În prealabil postat de Adiadrian
"si pe langa asta, 40 zile post negru??"
Am vrut sa spun postul cu apa, fara mancare, parerea mea este ca doar cei foarte foarte evoluati pot trai 40 de zile FARA APA
Mosh-Neagu multumesc, m-au miscat cuvintele tale :).. stiu, sunt foarte foarte aproape , insa am o intrebare mai ..
Vreau sa ma rog mult, asta inseamna sa zic de exemplu rugaciunea inimii cat pot de mult stand in genunchi, sau pot sa iau o carte de rugaciuni si sa le iau la rand, fara graba din suflet?
Multumesc, si sunt foarte fericit ca mi-am facut in sfarsit curaj sa scriu pe forum, va urmaream de mult ca Oaspete
|
incepe cu rugaciunile de dimineata si seara in caz ca nu ai inceput inca. o sa ramai uimit cum si cat te pot ele schimba. tine-o asa vreo 2 luni pana iti intra in obisnuinta. Iti zic din proprie experienta. Pe langa asta poti adauga treptat si cate un acatist zilnic sau un paraclis. Rugaciunea inimii fara rugaciunile de dimineata si rugaciunile incepatoare+ cele de seara e rugaciune uscata, rugaciune seaca fara fond...ea are nevoie de o fundatie puternica ca sa creasca...
Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări.
Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..."
Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI
http://blogulugicu.blogspot.com/
|