Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Cred ca intrebarea asta si-o pune insusi Dumnezeu , caci de mai bine de doua mii de ani omul alege robia pacatului , in libertatea data !
Ori libertatea nu este buna , ori noi suntem mult prea slabi , ori pacatul are "dulceata" lui aparte , sau toate la un loc , nu stiu . . . !
Daca pe Hristos , Dumnezeul nostru , Il asculta din ce in ce mai putini , ce sa mai vorbim de "altii " , draga frate Culai !
|
Uneori imi trec prin minte idei foarte ciudate, tot gandindu-ma la o modalitate mai simpla de a convinge pe cel drag. Imi imaginez ca port in buzunar un cui zdravan, iar cand vreau sa amintesc despre Mantuitorul Hristos, sa-i iau mana celui drag, dar indaradnic, si sa-l intep cu cuiul in palma, apoi sa-l intreb cum s-ar simti daca s-ar vedea inconjurat de o lume ostila, injurat, scuipat, batut si judecat pe nedrept apoi sa i se strapunga bratele si picioarele? Ar putea sa spuna: "Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!"? Pentru ce S-a rastignit Mantuitorul Hristos, daca noua chiar nu ne pasa de jertfa Lui, din moment ce nu ne invrednicim sa facem asa cum ne-a spus: "Cine nu va manca din Trupul Meu si nu va bea Sangele Meu, nu va putea intra in Imparatia Cerurilor!" Ce inseamna a fi "crestin ortodox" daca
refuzam Jertfa?
Mi-e mila si de "altii", dar de cei dragi, mi se rupe inima, Cristi!...