Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.04.2013, 17:59:55
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-aici sunt de acord cu tine

Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca

http://www.youtube.com/watch?v=w9AAI...mment_received
uite-asa ne invrtim intr-un cerc la nesafarsit. S-a discutat indelung despre acest fals pe un alt topic.

Un pic de bun simt nu strica. Daca tot nu iti place o anumita persoana , macar infranarea(doar tot suntem in post, nu?) de a nu raspandi o barfa. Caci in definitiv asta e, o barfa.

Acum extra: expresii ca "prea sfantul" denota o superficialitatea a cunoasterii credintei ortodoxe. Nu am intalnit nicaieri ca parintele ar fi incurajat aceasta atitudine, din contra, uneori chiar faceau pe "nieznaiul".

Sfintenia parintelui o stie Dumnezeu si o simt si oamenii. Ptr asta nu e nevoie de canonizare.Dar asa cum ptr unii lumina de la Ierusalim e un trucaj reusit, la fel si ptr altii minunile care se intampla la mormantul parintelui.

Esentialul acesta ramane: ca multi oameni s-au dus acolo si s-au intors schimbati. Nu au avut parte numai de vreo vindecare miraculoasa ci, mai mult decat atat: minunea minunilor, sau schimbarea vietii. Si atata vreme cat exista un loc in care omul vine cu toate pacatele sale si pleaca cu dorinta de a se indrepta, unde e motivul de aruncat cu pietre?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31