Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2013, 07:30:07
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In link-ul meu erau si marturii. Am dat si un argument puternic ca nu e ceva ce doar unii au din nastere, in Grecia antica sau in alte parti se spune ca majoritatea aveau si astfel de inclinatii, deci depinde si de mediul din jur, ce e considerat "normal". Repulsia din zilele noastre se datoreaza religiei si constiintei, altfel daca toti aveau in jur si astfel de relatii vedem din Grecia antica faptul ca toti aveau si astfel de relatii intime, adica toti se nastea asa?
E doar propaganda facuta de cei din miscarea gay, ca sa justifice cumva inclinatia lor. Uite ca sunt marturii ale celor ce aveau astfel de inclinatii de la 13 ani, unul din ei fusese un militant cunoscut al drepturilor homosexualilor, la 30 de ani a devenit heterosexual. Bineinteles, cazurile sunt din Occident (SUA in special). .
Va multumesc!Aseara m-am uitat pe unul dintre linkurile pe care mi le-ati dat:

http://www.homosexualitate.ro/stiuacum.html

Din cate inteleg este un site care preia articole din afara si le traduce.
Acele marturii,atat cat am observat sunt date de niste anonimi.Nu stim exact cine sunt "Lisa,John,Cindy" etc.Oricine poate scrie absolut orice sub adapostul anonimatului si tese oricate povesti doreste.
Deasemenea nu am inteles prea clar ce gen de terapie se aplica.Daca este vorba de o terapie cognitiv-comportamentala,am mari dubii,nu ca in privinta altora nu as avea ca functioneaza in astfel de cazuri.
Acest gen de site-uri mie nu mi se par niste "argumente puternice" si cu atat mai putin credibile,insa,pentru ca ma intereseaza subiectul,voi cauta sa il aprofundez si mai mult,sa vad daca gasesc si alt gen de surse care sa fie mai credibile.
Iar referitor la subiectul Grecia Antica,noi discutam aici despre homosexualitatea autentica si nu despre un comportament practicat pentru ca "asa este la moda",cum este cazul bisexualitatii la femei,care este in mare voga si pe gustul domnilor din ziua de astazi,avand ca efect faptul ca foarte multe donsoare,pentru a fi "cool" se saruta cu femei sau chiar merg mai departe in aceasta directie.

Last edited by heaven; 12.04.2013 at 07:38:55.
Reply With Quote