Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2013, 03:50:38
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit Sora Aurica III

- Si ati simtit ajutorul Maicii Domnului, mangaierea ei?

- Eu, cand aveam un necaz, ziceam: "Maica Domnului, tu stii!". Daca scapam ceva din mana pe jos, ii ziceam: "Maica Domnului, trimite pe cineva!". Si venea cineva si ma ajuta. Si acum mai am nevoie de maici, dar ele mai pleaca la lucru. Zic: "Maica Domnului, tu stii ca am nevoie de tine, da-mi ajutor". Si vin maicile, ca si cand le chem. Vin si m-ajuta. Si eu toata nadejdea mea o am in Maica Domnului.

- Ce simtiti in suflet fata de Maica Domnului ?

- Mai dulce ca e mama. Si iarna asta a zis maica mea, cu care stau: "Tu, Aurico, tu te rogi ptr. unul, ptr. altul, sa-i fie bine, dar roaga-te si pentru tine, sa faca Maica Domnului ceva, ori sa mori, ori sa poti, cumva ...". Si am facut cateva Paraclise ale Maicii Domnului, si intr-o noapte eram singura si a venit o Lumina mare, mare, asa, ca o raza mare, si in acea Lumina o femeie alba, imbracata alba, alba, pana jos. Si a zis: "Aurico, eu asa vreau sa te iau"...

- Sora Aurica, dar de ce credeti ca Dumnezeu a ingaduit pentru dumneavoastra aceasta grea suferinta?

- Eu...asa,pe constiinta mea, ca sa-i ierte Dumnezeu si pe cei pe care mi-au facut rau.

- Va rugati pentru ei, sa-i ierte...

- De s-ar indura Maica Domnului, pentru ale mele slabe rugaciuni, sa-i ierte... Dupa ce a murit tusa asta care m-a chinuit, a venit in vis la mine. Urata, suparata si o gramada de animale dupa ea. Tot felul de rate, gaste, curci, caini, cocosi, porci, soareci, maimute, de toate neamurile. Si a zis: "Uite, Aurico, astea nu ma lasa. Eu sunt pusa sa le pazesc. Si ma musca de maini, de picioare, de haine- ce sa ma fac?...". Si i-am zis: "Tusa, plangi! La omul ala la care esti, plangi cand ti-e rau, cand nu mai poti, sa te lase, sa te ierte, sa ia El de la tine animalelea astea!". Si-a zis: "Aurico, da-as plange sa fac o mare de lacrimi, cum e la voi marea, tot nu ma folosesc, pentru ca nu am plans cand am fost cu voi, pe pamant!". Ea nu plangea. Si cand o luau cu targa copiii pana la masina, sa o duca la spital, ca nu putea sa mai umble, ea canta, nu plangea.

- Dumneavoastra mai plangeti ?

- Asta nu se spune...

-Atunci spuneti-mi altceva. Ati facut carte? Cum cititi?

- Cu ajutorul Maicii Domnului. Mi-a adus mamica abecedarul, ca taticul meu a avut o sora cu multi copii, si de la copiii ei mi-a dat mie un abecedar. Si din acel abecedar am invatat.

-Si ce carti cititi?

- "Minunile Maicii Domnului", Psaltirea lui David, "Mantuirea pacatosilor."...

(va urma)

Last edited by Parascheva16; 18.05.2013 at 11:10:22.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
oamenii - omenirea dobrin7m Generalitati 14 06.01.2013 22:44:14
In jurul vostru sunt oameni credinciosi? cred_cu_adevarat Generalitati 26 12.12.2012 04:10:49
De ce il resping oamenii pe Hristos ? Savonarola Biserica Ortodoxa Romana 79 18.01.2012 22:23:21
Sa fim sensibili la ce se petrece in jurul nostru Nicoletapopa Calugarul 15 12.12.2009 21:22:54
Oamenii care vor implinirea Maria82 Nunta 40 12.11.2009 12:38:50