![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de alta parte, nici crestinii nu ar trebui sa piarda din vedere ca o fateta a respectului fata de Creator este respectul fata de creatie. Suntem administratori pe termen determinat ai pamantului. Suntem chemati sa il stapanim, dar nu suntem, propriu-zis, stapani. Stapan adevarat este Cel care l-a facut si care il poate lua intr-o clipa de la noi. Citat:
Altadata eram in Central Park din New York. Arata cam ca un Herastrau mare cat Bucurestiul intreg. M-am afundat in el vreo jumatate de ora si am gasit un luminis, un fel de poiana cu bancute. M-am asezat si mi-am aprins o tigara. Nu apuc sa trag doua fumuri ca vine o negresa la vreo 55 de ani, care patina pe un skateboard prin aleile imensului parc. Vine direct la mine. "Curios, mi-am spus, o fi obosita si vrea sa se aseze pe banca, dar sunt atatea banci libere". Nu, nu vroia asta, dupa cum am inceput sa banuiesc dupa privirea ei apriga, de uliu in picaj. Franeaza brusc in fata mea si imi smuge tigara din gura pur si simplu, zicandu-mi ceva intr-o americana latrata, specifica negrilor, din care nu am inteles decat "carbon monoxyde". Si cand ma gandesc ca tuturor acestora, noi, crestinii, le parem dezaxati!
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 20.05.2013 at 08:14:40. |
|