![]() |
![]() |
|
#29
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu stiu sursa, dar autorul stie ca postezi fara sa-l citezi? Nu stiu in ce masura este adevarat ce scrie mai sus. Graul contine in functie de speciel 10-15% proteina. Spelta, "stramosul graului" (se zice), 17% Continutul redus de proteina din graul s-ar putea sa fie o chestie care tine de specie, nu neaparat un rezultat al incrucisarii. Dar asta n-ar fi asa o mare problema, daca s-ar consuma graul integral fie si cu doar 10% proteina - ceea ce este cu adevarat criminala, este eliminarea cvasi-completa a proteinei din grau (pe langa si restul micro-nutrientilor) si utilizarea comerciala doar a amidonului sub forma de paine alba, faina alba.
__________________
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.06.2013 at 00:39:47. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|