![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte foarte bune bancurile pe care le-am citit aici, am văzut și înregistrări nostime și relaxante!!! :)
Voi spune și eu câteva bancuri, sper să nu se mai fi scris pe topic (n-am citit toate mesajele, recunosc... Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!...). Dar cel mai nostim ar fi să le fi scris chiar eu și să nu-mi mai aduc aminte... Mă rog. :)) Un medic psihiatru își întreabă pacientul: - "Spune-mi drept, de ce le zici tuturor că ești Napoleon, iar mie-mi spui că ești Ludovic al XIV-lea?" - "Spun că sunt Napoleon așa, ca să mă laud..." - "Bine, da' mie de ce-mi spui că ești Ludovic al XIV-lea?..." - "Ei... pe dvs nu pot să vă mint, fiindcă sunteți doctorul meu!"
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|