![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Scrisoare catre postul de televiziune :
-Va rog terminati cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului ! Soacra-mea crede ca e karaoke ! Ion vede pe soacra sa mergand cu bicicleta : -Unde mergi, mama draga ? -La cimitir. -Si cine aduce inapoi bicicleta ? Doua blonde la dus: -Da-mi, te rog, samponul tau ! -Dar ai unul langa tine. -Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud ! Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt se numeste complice si va plati pentru asta... Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta se numeste avocat si este platit pentru asta. Doi oameni se plimbau printr-un desert foarte mare. Amandoi cara cate ceva dupa ei. Unul dintre ei cara o portiera de masina, iar celalalt un butoi. Primul i se adreseaza celui de al doilea : -Mai, dar tu de ce cari butoiul ala dupa tine ? Cel de al doilea raspunde : -Pai ca sa am ce bea ca aici este apa. Cel de al doilea i se adreseaza primului : -Dar tu de ce cari portiera aia dupa tine ? Primul raspunde : -Pai daca mi-i cald nu trebuie sa mai deschid si eu geamul ??