![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
sursa: http://rt.com
Un înalt cleric ortodox rus și-a manifestat opoziția fermă împotriva controlului nașterilor în regiunile predominant musulmane din Rusia. Președintele Departamentului Patriarhiei Ruse pentru relațiile dintre Biserică și societate, Vsevolod Chaplin a spus: “Rusia poate avea un viitor doar ca o comunitate a tuturor oamenilor care o crează și care s-a format de-a lungul veacurilor. De aceea, popoarele din Caucaz care joacă un rol important în viața și istoria Rusiei moderne trebuie să se dezvolte liber, incluzând aici libertatea de a da naștere la câți copii socotesc oamenii că e necesar. ” Clericul a spus că problema migrației legale și ilegale este una foarte acută, dar această problemă nu trebuie să ducă la radicalism populist neroditor. Afirmația oficialului patriarhal rus vine ca răspuns la chemarea liderului politic ultra-naționalist Vladimir Jirinovski care a spus că în regiunile din Caucaz ar trebui instituit controlul inașterilor și că aceste locuri ar trebui înconjurate cu garduri cu sârmă ghimpată, iar cei care au prea mulți copii ar trebui amendați. Liderul Partidului Liberal Rus, Serghei Mitrokin, a sugerat chiar ca Jirinovski să fie judecat pentru nazism.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|