![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un professor se specializeaza intr-un obiect pe care il preda la perfectie,nu cred ca este timp sau alte resurse pt a te perfectiona ca si parinte in toate materiile care trebuiesc studiate in scoli. Sau probabil,voi doriti sa-i invatati pe copii numai religia nu si matematica,fizica,chimia,biologia,geografia,gramat ica si literatura lb.romane,lb.straine... Eu inca nu am intalnit parinti atat de"dotati"care sa fie in masura sa predea atatea materii la perfectie si sa mai aibe si un program de serviciu normal!!!!??!!Este omeneste posibil si la indemana oricui? Daca sunt printre voi asemenea genii ,eu ma inclin de pe acum... Tare mi-as dori sa cunosc copii din acestia scoliti acasa sa vad ce nivel au.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|