Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Nu stiu daca s-a mai scris aici intrebarea care o am eu, ca nu am apucat sa citesc totul, dar as avea si eu o chestiune...
VT, precum si NT au fost scrise pana la urma de OAMENI, sub indrumarea lui Dumnezeu. Dar ca OM, ai tendinta sa gresesti;v-ati pus vreodata problema ca Biblia, fiind svcrisa de oameni, adica pacatosi, ar putea contine tone de greseli, inflorituri si/sau omteri?
|
Pai, daca a fost scrisa sub indrumarea lui Dumnezeu, o fi gasit El metodele de a ajunge fara erori la destinatari.
Moralitatea e o absurditate,un nonsens fara un Contabil suprem caruia nu ii scapa nimic si plateste fiecaruia, mai devreme sau mai tarziu, dupa comportare.
In lume vedem incongruente (un hot o duce bine, unul moral o duce prost) si fara Dumnezeu, ca observator ,moralitatea e pentru prosti. Moralitatea atee e o prostie,dar un ateu poate fi moral pentru ca Dumnezeu a pus in toti o lege morala si faptul ca el nu crede ca Dumnezeu exista nu inseamna ca el a aparut prin evolutie ci e facut tot de Dumnezeu.care pune in toti darurile Sale. Dumnezeu spre deosebire de noi va trage linie si va calcula la sfârșit, nu ca noi oamenii care calculam ca si cum starea actuala a unui om ar fi si starea finala. Poate un ateu de acum va deveni crestin si un crestin de acum va deveni ateu.