sugestie
As dori sa imi creez un blog al ortodoxiei, cu tot ce tine de istoria sa in lume si in tara, despre dezvoltarea lui, principii si nu numai, suntem o echipa de cativa care dorim sa deschidem un fel de revista religioasa, atat tiparita cat si online si avem nevoie de idei legate de partea online. Practic, avem nevoie de niste sugestii legate de o firma care sa ne pune site-ul online sau, daca stiti, ce fel de platforme online exista pentru a publica uin astfel de site? Partea de design o realiam noi, il si promovam dar nu stim exact daca ar trebui sa platim pentru un server sau sa alegem dintre ceva site-uri care tin site-ul online..NU stiu cat de bune sunt variantele acestea, sau daca stiti cum se poate proceda sa nu fie nici foarte scump si sa nu avem probleme cu blocari si etc. ? Dorim sa urmam facultati de teiologie ortodoxa, dar vrem sa pastram revista si site-ul in timp. Am vrea sa vorbim despre teme legate de viata crestinului din viata de zicu z\i si cum il putem ajuta sa fie mereu in cuvantul Domnului..Apreciem orice idee si sugestie, avem planuri mari dar niste idei de la niste oameni crestini ca si dumneavoastra ne-ar ajuta mult!
|