Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2014, 13:54:32
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
Da, exact, ai dreptate, pt ca si eu imi doresc bunastare, dar nu la acele cote ca ale lor si obtinute stim noi cum.

Si eu vreau sa imi permit din ce adun din salar sa pot merge intr-o vacanta o data pe an undeva si aici nu ma refer la nu stiu ce excursii pe insule exotice, croaziere si altele foarte scumpe. Nu cred ca am pretentii exagerate sa imi doresc ca orice om care munceste sa isi poata permite ceva decent. Vad la vecin capra, dar vreau si eu sa pot sa-mi cumpar o capra a mea :)

Da, ma uit la paiul din ochii lor pt ca de un sfert de secol au praduit si distrus tara si au adus pe cei ca noi care muncim cinstit si cu barna in ochi sa nu putem decat sa ne resemnam. La asta ma refer.

Asta in cadrul topicului cum ne raportam la cei care au smartphone, bani etc si judecarea lor.

Daca ai citi cateva carti despre viata de dupa moarte poate nu ai mai gandi asa.
Mantuirea e foarte grea ,citeam undeva ca par.Arsenie Boca i-a spus parintelui Vamvulescu de mitropolitul Ardealului , ca a stat 25 ani in iad.
Pai eu ce speranta de mantuire sa mai am,ca despre mitropolitul Nicolae Balan am citi numai lucruri bune si tot a stat atatia ani in iad .Biserica l-a scos cu rugaciunile ei dupa atata timp.
Reply With Quote