Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2014, 14:29:52
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Am intrat pentru a-i da o replica domnului iustin10 si am gasit comentariul dumneavoastra.

Sper sa nu va fie cu suparare daca va pun cateva intrebari, in legatura cu postarea dumneavostra:

Considerati ca argumentul anecdotic este unul corect?
Ex:
Afrimatie: tutunul ucide
Demonatarea afirmatiei prin argument anecdotic: eu am avut un strabunic care fuma 3 pachete de tigari pe zi si a murit abia la 93 de ani.
Concluzie: tutunul nu ucide
Problema numarul 1: exceptiile nu demonteaza o regula, dimpotriva
Problema numarul 2: nu avem de unde sa stim daca nu cumva ar fi trait mai mult daca nu fuma
In cazul expus de dumneavoastra apar intrebarile inerente:
1) Puteti dovedi ca doamana respectiva nu ar fi putut avea copil pe cale naturala? Suferea de o conditie care facea total imposibila sarcina (ex: ii lipseau ovarele)?
2) Considerati ca fiind destul de probabile si cazurile in care persoane ce se roaga la Sfantul Necatarie nu pot avea copii?
3) Daca o doamna de religie musulmana ia o ata de bumbac egala cu inaltimea acesteia, o imbiba in sofron, ii face 9 noduri si recita versurile 127 si 128 din An-Nahl, pe fiecare nod in parte si sulfa in acestea si are parte de o nastere foarte usoara, va veti mai ruga tot sfintilor ortodocsi? Sunteti dispusa sa va convertiti la islamism in acest caz?

Nu glumesc cu punctul 3. Cititi aici daca nu ma credeti: http://www.islamiclife.com/marital_l...d_delivery.php

Multumesc!
Pentru d=voastra si alti pagani, atei, totul e o anecdota si o bataie de joc vis-a-vis de crestini, dar sa stiti ca pentru un om care nu poate avea copii e o tragedie, iar daca are ajutor de la sfinti cu atat mai bine, ce va pasa? De ce va place sa intaratati lumea si nu lasati oamenii in pace? Ati avut vreo suferinta in familie, ca sa stiti cum e? De ce avem noi romanii, unii, tendinta asta sa nu fim seriosi si sa luam absolut totul la misto? Nu putem chiar asa sa ne batem joc de tot si de toate, de suferintele oamenilor de Dumnezeu, de orice, altceva mai constructiv nu sunteti in stare sa faceti?
Reply With Quote