Despre puterea rugaciunii
Cred ca fiecare dintre noi ne.am gandit daca intradevar se intampla si minuni,vindecari,ajutor in ceea ce ne dorim.Ne.am gandit daca intradevar un acatist al unui sfant care il simtim mai aproape de noi chiar ne ajuta.Am citi pe net despre canoane de rugaciuni pentru diferite trebuinte ale parintelui Lavrentie.Am auzit si ca daca citesti acatistul sfantului x timp de 40 de zile iti poate implini o dorinta la care te rogi si te va ajuta.Oare cati dintre voi ati safarsit aceste rugaciuni si chiar va ajutat?De ce cateodata citim un acatist,ori un paraclis,ori o rugaciune si daca vedem ca pentru ceea ce ne.am rugat nu ni sa implinit,abandonam si ajungem sa credem ca nu vom fi ajutati si ca poate ne rugam degeaba.De ce unii care au probleme de sanatate,serviciu etc se roaga si nu primesc ajutor,nu stiu multe ganduri ma incearca si dupa cum spuneam cred ca pe fiecare dintre noi la un moment dat ne.a trecut prin minte aceste lucruri,ajungem sa credem ca si daca ni sa intamplat ceva bun poate chiar asa trebuia sa se intample cu toate ca pana atunci le credeam minuni,incepem sa ne indoim de aceste lucruri intamplate.Sper ca nu am batut campii si ca voi primi raspunsuri sa ma lamuresc si eu.
|