![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, Mihai, sunt eu un independentist, aflat unde se intersecteaza ortodoxia si un pseudo-neoprotestantism adenominational, si asta in cea mai mare parte pentru ca am o problema cu autoritatea-care-nu-greseste-chiar-cand-se-contrazice-la-interval-de-secole (ghici care e acea autoritate auto-asumata si colectiva?
![]() CZC NU a fost mucenic. Poate mucenic al Dracului. Fara evrei, noi nu am fi crestini si europeni. De-o pilda, algebra si o mare parte a filosofiei moderne isi au radacina in ceva concepte aduse de arabi...care arabi erau de fapt, multi dintre ei, evrei traitori in tari musulmane. (Presupun ca numele Abulafia si Maimonide sunt cunoscute majoritatii colegilor; tu stii, dar pariez ca igorete habar nu are, oricum nu are CPU potrivit pentru asta; cred ca cepeu-ul lui organic e pe 8 bits). Latratul-pentru-cauza al cipofobilor si legionaroizilor e o hula indirecta la adresa Celui Care i-a ales pe evrei. Ca sa nu mai zic ca "moarte lumii" suna a terorism. Sunt eu antioccidental, dar impotriva Occidentului actual. Latrai filetisti ultraortodocsi sunt impotriva "latinilor", ca sunt traditionalisti sau post-conciliari, ca de, vai ce rau au facut "papistasii" ca i-au lasat pe Constantin Dragases si comp. sa fie macelariti de Mehmet cel Mare. Mare branza ca a picat imperiul bizantin. P. S. Ma uitai pe buda aia de sait: latrrat subiectivist-aglutinant pentru Carpele Verzi si capitanul lu' peste. Logic ca admiratorii cuibului de fanatici de la Petru-Voda si alti cipofobi tin cu astia. Sincer, ma intreb de ce saitul nu e interzis. Last edited by Barsaumas; 23.03.2015 at 10:50:28. |
|